Fire Emblem: Three Houses
  • ONTWIKKELAAR Intelligent Systems
  • EERSTE RELEASEDATUM 26 juli 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Fire Emblem: Three Houses vertraagd naar juli

Fire Emblem: Three Houses is vertraagd naar juli van dit jaar. De bedoeling was om de game dit voorjaar nog uit te brengen voor de Nintendo Switch, maar dat is niet gelukt.

Naast het nieuws dat de game nog even op zich laat wachten, bracht Nintendo tijdens dienst Direct persconferentie ook een nieuwe trailer uit. In de video werd dieper ingegaan op de Three Houses waar de titel naar verwijst. Het continent Fodlan bestaat uit drie regio's die na een jarenlange oorlog weer enigszins vredig met elkaar konden leven. Binnen deze huizen kun je studenten trainen, waardoor ze beter presteren in de gevechten die je voert.

Fire Emblem: Three Houses staat gepland voor een release op 26 juli voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?