Final Fantasy XV Pocket Edition HD
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 september 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Final Fantasy XV Pocket Edition nu te downloaden op consoles

Vond jij Final Fantasy er ook veel te goed uitzien? Jup, ik ook. Gelukkig kunnen we het avontuur herbeleven in een gedowngrade vorm. Het is namelijk vanaf nu mogelijk om Final Fantasy XV Pocket Edition te downloaden! De episodische game was in eerste instantie beschikbaar op Android- en iOS-devices, maar keert nu ook naar de consoles.

Het lijkt erop dat Final Fantasy XV een beetje de Street Fighter van deze generatie aan het worden is. Na meerdere uitgaven is daar opeens Final Fantasy XV Pocket Edition HD. In de Pocket Edition beleven we wederom het avontuur van kroonprins Noctis en zijn kompanen. De game bevat volledige voice over, maar is voorzien van een andere animatie stijl. Nu hoor ik je vragen: "Waarom zou ik niet de gewone versie spelen?". Goeie vraag! De enige reden die ik kan verzinnen is dat de game binnenkort verschijnt op de Nintendo Switch.

Final Fantasy XV Pocket Edition HD is vanaf vandaag downloadbaar op de PlayStation 4 en de Xbox One. De game staat momenteel voor 29,99 euro in de PlayStation Store, maar is voor Plus-leden verkrijgbaar voor 17,99 euro. De game moet tevens binnenkort voor de Nintendo Switch verschijnen.

BRON Square Enix

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?