Trailer: Final Fantasy Endwalker krijgt nieuwe trailer

Geplaatst:

Final Fantasy XIV: Endwalker heeft een nieuwe trailer gekregen tijdens het Final Fantasy Digital Fan Fest, waar ook nieuwe details werden vrijgegeven.

De uitbreiding werd in februari dit jaar bekendgemaakt door Square Enix met een teaser trailer. Tijdens het Final Fantasy Digital Fan Fest 2021 onthulde de ontwikkelaar meer details van Final Fantasy XIV: Endwalker en patch 5.55, die nog voor de release van de nieuwe uitbreiding live gaat, namelijk op 25 mei. De update brengt een aantal toevoegingen met zich mee voor de hoofdscenario-questline en de YoRHa: Dark Apocalypse- en Save the Queen-questlines. Met deze update begint ook de officiële service voor de PS5-versie, volgend op een bèta periode.

Patch 5.55 voor Final Fantasy XIV: Endwalker gaat op 25 mei live.

Bron: Persbericht

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XIV: Endwalker

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

7 december 2021

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord