Final Fantasy Crystal Chronicles

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 maart 2009
  • Platformen Nintendo DS
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition komt ook naar smartphones

Final Fantasy-fans kunnen binnenkort overal een van de bekendste actie-RPG's uit de serie spelen. Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition komt namelijk ook naar smartphones.

Final Fantasy Crystal Chronicles verscheen in 2004 voor het eerst op de Nintendo GameCube. Vorig jaar werd een remaster van de game aangekondigd die in 2019 uit moet komen. Deze remaster werd aanvankelijk enkel aangekondigd voor de PlayStation 4 en Nintendo Switch, maar tijdens de E3-presentatie van Square Enix werd aangegeven dat de game ook naar smartphones komt. De remaster kent onder andere nieuwe content en online multiplayer-mogelijkheden.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition verschijnt deze winter voor PlayStation 4, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

BRON Square Enix

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?