Check hier alle Gameliner Awards Gameliner Awards 2020-content
Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 oktober 2020
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Fighter Cobra Kai verkrijgbaar

Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues is inmiddels verkrijgbaar voor consoles. De game is gebaseerd op de immens populaire Netflix-serie Cobra Kai.

De ontwikkeling van de game is tot stand gekomen in samenwerking met de makers van de tv-serie. Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg hebben dus allemaal een vinger in de pap gehad. De game omvat een compleet nieuwe verhaallijn dat voortborduurt op de Netflix-serie. Dit maakt dat je in de game dus niet de serie naspeelt, maar dat deze unieke cutscenes en dialogen bevat. De stemmen zijn ingesproken door onder meer Ralph Macchio en William Zabka, die ook schitteren in de officiële serie. Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues heeft voor zijn release ook een launch trailer ontvangen.

Cobra Kai is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Als je in het bezit bent van een Nintendo Switch moet je nog even geduld hebben, want de fighting-game verschijnt pas op 24 november voor de console van Nintendo.

BRON Mindscape

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?