FIFA 22

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

Trailer: FIFA 22-trailer toont VOLTA FOOTBALL in actie

Er is een nieuwe trailer voor FIFA 22 verschenen. De nieuwe beelden geven ons meer informatie over VOLTA FOOTBALL.

Langzamerhand krijgen we steeds meer informatie over FIFA 22. Zo werd in een eerdere trailer de Career Mode in FIFA 22 uitgelicht en konden we van nieuwe details genieten. Ditmaal is het de beurt aan VOLTA FOOTBALL, de in 2019 geïntroduceerde straat- en zaalvoetbalmodus. Volgens het team achter de game was het doel in FIFA 22 om VOLTA FOOTBALL anders te laten voelen dan elk ander speltype in de game. Dit heeft het team gedaan door de basis van de gameplay te wijzigen. Zo zijn er betere beloningen biedt als je het met flair speelt door de introductie van nieuwe vaardigheden en een Vaardigheidsmetersysteem. Ook geeft het team aan ditmaal voor meer afwisseling te willen zorgen. Grote momenten in wedstrijden met Kenmerkende vaardigheden en nieuwe, tijdelijke partygametoernooien met VOLTA-ARCADE moeten in deze behoefte voorzien. De focus van VOLTA FOOTBALL ligt ditmaal duidelijk op plezier met je vrienden. Daarom moeten we in FIFA 22 helaas afscheid nemen van het Verhaal voor één speler. Dat betekent echter geen gebrek aan content. Gedurende het jaar verschijnt er namelijk nieuwe content in de vorm van VOLTA-SEIZOENEN.

FIFA 22 verschijnt op 1 oktober. Benieuwd naar meer details? Dit is alles wat je moet weten over FIFA 22.

BRON EA SPORTS FIFA

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?