Immortals Fenyx Rising

  • Ontwikkelaar Ubisoft Quebec
  • Eerste releasedatum 3 december 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Fenyx in actie in nieuwe animatietrailer

Ubisoft komt met een bijzondere trailer voor Immortals Fenyx Rising. De game heeft namelijk een animatietrailer waarin we Fenyx in actie zien.

Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie is Immortals Fenyx Rising aangekondigd onder de naam Gods & Monsters. De titel Gods & Monsters is inmiddels als een tijdje vervangen door Immortals Fenyx Rising. De aankondiging van de game ging gepaard met een trailer en een aantal gameplaybeelden. Inmiddels komt de release van de game steeds dichterbij en heeft Ubisoft een animatietrailer gecreëerd voor de game. Hierin zien we de protagonist Fenyx vechten tegen mythische wezens, zoals de minotarus en de cycloop. De animatietrailer wordt begeleidt met het muzieknummer 'How You Like Me Now' van The Heavy.

Immortals: Fenyx Rising komt 3 december uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Google Stadia, Amazon Luna en pc.

BRON Ubisoft

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?