Fate/Extella Link

  • Ontwikkelaar Marvelous Interactive
  • Eerste releasedatum 19 maart 2019
  • Platformen Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Nintendo Switch
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Trailer: Fate/Extella Link komt volgende maand naar het westen

Fate/Extella Link, het vervolg op Fate/Extella: The Umbral Star, kwam vorige zomer al uit in Japan. De actiegame komt volgende maand eindelijk ook naar het westen.

Fate/Extella Link gaat verder waar het verhaal van Fate/Extella: The Umbral Star was opgehouden. In deze hack and slash-actiegame voer je het bevel over verschillende Servants die uit het Fate-universum komen. Naast de speelbare zestien Servants uit het vorige deel, brengt Fate/Extella Link tien nieuwe Servants met zich mee. Zo kunnen we onder andere Lancelot en Gilles de Rais uit Fate/Zero en Francis Drake uit Fate/Extra: Last Encore aan ons roster toevoegen. Fate/Extella Link brengt naast nieuwe personages ook de mogelijkheid tot lokale en online multiplayer met zich mee.

Fate/Extella Link verschijnt 19 maart op pc en 22 maart op PlayStation 4, Nintendo Switch en PlayStation Vita.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?