Trailer: Fatal Frame: Maiden of Black Water onthuld

Geplaatst: 15 juni 2021 19:10

Fatal Frame: Maiden of Black Water komt naar de Nintendo Switch. De trailer werd vandaag getoond tijdens de Nintendo showcase van de E3.

Een specifieke releasedatum voor de Switch versie van Fatal Frame is nog niet gegeven, maar we weten wel dat de game nog in 2021 uit gaat komen. Bij de aankondiging hoort ook een korte gameplay trailer waarin we alvast een voorproefje krijgen van hoe de game eruit gaat zien op de Switch. De game krijgt een aantal speciale kostuums en een foto modus, maar het is nog niet precies bekend hoe die zal gaan werken. Fatal Frame: Maiden of Black Water is het vijfde deel in de Fatal Frame serie.

De Switch versie van Fatal Frame: Maiden of Black Water komt in 2021 uit.

Bron: Twitch/E3

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fatal Frame: Maiden of Black Water

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 september 2014

Ontwikkelaar

KOEI TECMO GAMES

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord