Trailer: Fast and Furious: Takedown scheurt binnenkort naar iOS en Android

Binnenkort scheurt er een nieuwe game van The Fast and the Furious naar de mobiele platformen. Het gaat om Fast and Furious: Takedown, die in ontwikkeling is voor iOS en Android.

Fast and Furious: Takedown draait om de snelle en explosieve actie waar de film-serie om bekend staat. Er zijn meer dan zestig auto's vrij te spelen, waaronder bekende bolides als de Dodge Charger, die allen aan te upgraden zijn. Spelers kunnen de game besturen met slechts één duim en deelnemen aan uitdagingen, helikopter achtervolgingen en andere spectaculaire missies.

Fast and Furious: Takedown verschijnt binnenkort voor iOS en Android. Op het moment is al mogelijk om je te registeren via de officiële website van de game.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?