Trailer: Far Cry 6-trailer toont tropische gameplaybeelden

Geplaatst:

Kun je geen genoeg krijgen van de warme temperaturen in Nederland? Werp dan gerust eens een blik op de nieuwste Far Cry 6-trailer.

Er is de laatste tijd beslist geen droogte aan Far Cry 6-nieuws. Zo ontvingen we vorige week nog een trailer van Far Cry 6 die de pc-features toonde. Waar misschien wel momenteel een droogte heerst, zijn de zonnige eilanden van Yara. Dit tropische gebied komt in de nieuwste Far Cry 6-trailer aan bod. In deze overviewtrailer van circa zes minuten komen we tevens meer te weten over het hoofdpersonage Dani Rojas. Ze is op een missie om dictator Antón Castillo neer te halen. Ook aan de filosofie van de vindingrijke resolver-guerrilla's wordt in de nieuwe beelden aandacht besteed. De trailer bevat een hoop nieuwe gameplay en vertelt ons meer over het verhaal in de game.

Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Ook goed om te weten voor PlayStation 4- en Xbox One-bezitters: Far Cry 6 krijgt een gratis next-gen-upgrade.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 oktober 2021

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord