Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: Far Cry 6-trailer toont post-launch content

Er is een nieuwe Far Cry 6-trailer verschenen. De nieuwe trailer laat ons zien wat we na de release van de game qua content kunnen verwachten.

Far Cry 6 wordt ook na de launch nog met vele updates ondersteund. De nieuwste trailer toont wat we ons daarbij moeten voorstellen. Fans kunnen in november hun tanden zetten in het eerste betaalde DLC-pakket. Daarna volgen in januari en maart van 2022 nog twee andere betaalde DLC's. Gelukkig hoef je niet voor alle post-launch content je portemonnee te trekken. Er verschijnen ook regelmatig gratis updates voor Far Cry 6. Een voorbeeld daarvan zijn de wekelijkse opstanden. Spelers moeten in deze opstanden proberen om de opstandelingen op te sporen. Daarmee kunnen vervolgens nieuwe uitrustingen verkregen worden. Tevens kunnen Far Cry 6-spelers deelnemen aan zes speciale operaties en drie cross-over missies. Na de lancering worden ook enkele nieuwe maps toegevoegd aan de game. Benieuwd naar meer informatie over de game? Bekijk dan Brams artikel waarin hij alles wat je moet weten over Far Cry 6 benoemt.

Far Cry 6 verschijnt op 7 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Geen zorgen voor PlayStation 4- en Xbox One-spelers: Far Cry 6 krijgt een gratis next-gen upgrade.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?