Check hier alle e3 2019-content

Trailer: Fan-made trailer voor Super Smash Bros. serie

Animator en modder Bob Gaming is bezig met een fan-made Smash Bros serie. De eerste trailer werd onlangs op zijn YouTube-kanaal geplaatst.

King Bob Gaming is een grote van de Smash Bros. franchise, daarom besloot hij aan de slag te gaan met zijn eigen serie over de game. Van deze mini-serie zijn nu de eerste beelden te zien. In de trailer zie je Ness van Earthbound door het dorpje Onett reizen met zijn skateboard. De plannen voor de mini-serie zijn volgens King Bob Gaming dat alle personages uit de game op een natuurlijke manier met elkaar kennismaken. Je kan de trailer hieronder bekijken.

Deze trailer ziet er in ieder geval al veelbelovend uit! Wanneer de eerste aflevering van deze mini-serie uitkomt is nog niet bekend.

BRON YouTube

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?