Trailer: Fan-made trailer voor Super Smash Bros. serie

Geplaatst: 19 mei 2019 14:25

Animator en modder Bob Gaming is bezig met een fan-made Smash Bros serie. De eerste trailer werd onlangs op zijn YouTube-kanaal geplaatst.

King Bob Gaming is een grote van de Smash Bros. franchise, daarom besloot hij aan de slag te gaan met zijn eigen serie over de game. Van deze mini-serie zijn nu de eerste beelden te zien. In de trailer zie je Ness van Earthbound door het dorpje Onett reizen met zijn skateboard. De plannen voor de mini-serie zijn volgens King Bob Gaming dat alle personages uit de game op een natuurlijke manier met elkaar kennismaken. Je kan de trailer hieronder bekijken.

Deze trailer ziet er in ieder geval al veelbelovend uit! Wanneer de eerste aflevering van deze mini-serie uitkomt is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord