Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Falls Guys Season 5 trailer toont de jungle

Tijd om terug te keren naar het regenwoud in Fall Guys. Seizoen vijf staat namelijk voor de deur en komt met wat nieuwe content.

Fall Guys Season 5 brengt spelers naar de jungle, dat wisten we natuurlijk. De nieuwe trailer toont ons wat we kunnen verwachten in deze energierijke jungle. Piraten, avonturiers en mysterieuze tempels maken deel uit van het thema van het vijfde seizoen. We zien genoeg nieuwe skins, ook van andere games, zoals Spelunky. Gooi er nog wat Indiana Jones-referenties in en voilà. Fall Guys Season 5 is vanaf morgen beschikbaar. Na de trailer kun je nog luisteren naar de diverse medewerkers van Mediatonic, die meer vertellen over het nieuwste seizoen. Ook concludeert de video met nieuwe gameplaybeelden, waarin we de nieuwe obstakelbanen zien.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. De Nintendo Switch- en Xbox-versies werden uitgesteld.

BRON Mediatonic

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?