Trailer: Falls Guys Season 5 trailer toont de jungle

Geplaatst:

Tijd om terug te keren naar het regenwoud in Fall Guys. Seizoen vijf staat namelijk voor de deur en komt met wat nieuwe content.

Fall Guys Season 5 brengt spelers naar de jungle, dat wisten we natuurlijk. De nieuwe trailer toont ons wat we kunnen verwachten in deze energierijke jungle. Piraten, avonturiers en mysterieuze tempels maken deel uit van het thema van het vijfde seizoen. We zien genoeg nieuwe skins, ook van andere games, zoals Spelunky. Gooi er nog wat Indiana Jones-referenties in en voilà. Fall Guys Season 5 is vanaf morgen beschikbaar. Na de trailer kun je nog luisteren naar de diverse medewerkers van Mediatonic, die meer vertellen over het nieuwste seizoen. Ook concludeert de video met nieuwe gameplaybeelden, waarin we de nieuwe obstakelbanen zien.

Fall Guys is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 4. De Nintendo Switch- en Xbox-versies werden uitgesteld.

Bron: Mediatonic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord