Trailer: Fallout 76 krijgt twee nieuwe updates

Geplaatst: 13 juni 2021 21:45

Fallout 76 krijgt er de komende maanden twee grote nieuwe updates bij. In Steel Reign wordt een verhaal afgesloten terwijl The Pitt juist gaat over een expeditie buiten Appalachia.

In Fallout Steel Reign wordt het verhaal van de Brotherhood of Steel afgemaakt. In Fort Atlas blijkt de spanning tussen de Paladin Rahmani en Knight Sin nog verder opgelopen. Het is aan de speler om een keuze te maken. Er valt ook weer genoeg nieuwe uitrusting te verzamelen. The Pitt daarentegen wordt de eerste update onder de nieuwe Fallout 76: Expeditions. De nieuwe Expeditions bieden verhaalmissies die je meerdere malen kunt spelen. In The Pitt ga je in ieder geval op avontuur buiten Appalachia. In beide trailers krijg je een beeld van wat je kunt verwachten van de nieuwe gratis updates.

De twee updates voor Fallout 76 hebben ieder een eigen releasedatum. Fallout 76: Steel Reign verschijnt op 7 juli en Fallout 76: Expeditions The Pitt verschijnt in 2022.

Bron: Xbox & Bethesda Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord