Trailer: Fallout 76 krijgt battle royale-modus en nieuwe content

Geplaatst: 10 juni 2019 03:00
Aangepast: 10 juni 2019 03:01

Bethesda heeft tijdens diens presentatie vanaf E3 2019 in Los Angeles veel nieuwe informatie omtrent Fallout 76 gedeeld. Zo krijgt de game nieuwe content, menselijke NPC's en zelfs een battle royale-modus.

Fallout 76 kende vorig jaar een behoorlijk valse start en werd niet al te best ontvangen. Sindsdien is Bethesda druk bezig met het reanimeren van de game en om dit te doen tovert de ontwikkelaar nu een aantal grote konijnen uit de hoge hoed. De grootste toevoeging is de Nuclear Winter uitbreiding, wat niets meer en niets minder is dan een battle royale-modus. Daarnaast kondigde Bethesda ook aan dat de Wastelands gevuld wordt met menselijke NPC's en verschijnt er op termijn nieuwe content in de vorm van Wastelanders. Om mensen weer terug naar de game te krijgen heeft Bethesda bekendgemaakt dat de game tijdelijk gratis speelbaar is.

Nuclear Winter is per direct beschikbaar, de uitbreiding Wastelanders volgt later dit jaar. Fallout 76 is vanaf 10 t/m 17 juni gratis speelbaar, inclusief de nieuwe battle royale modus.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 76

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord