Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Trailer: Fall Festival-evenement voor Fall Guys onthuld

Maak je klaar voor een nieuw Fall Guys-evenement! De vrolijke gekleurde bonen heten je welkom op het Fall Festival.

De chaotische multiplayergame Fall Guys neemt spelers regelmatig mee naar de gaafste plekken. Zo gingen we vorige keer naar de jungle in Fall Guys. Voor de gelegenheid ontvingen we later ook Jungle Book-skins in Fall Guys. Ditmaal kunnen de lianen thuisgelaten worden. Er staat namelijk een festival op de planning. In het Fall Festival kunnen spelers exclusieve beloningen verdienen, zoals een kostuum, een patroon en een bijnaam. Tevens kunnen we tijdens de festiviteiten onze krachten weer bundelen in de Squads-modus voor een fonkelnieuwe show. Lang hoeven fans van de gekleurde bonen niet te wachten. Het feestje start al snel.

De festiviteiten van het Fall Festival in Fall Guys beginnen op 21 september. Wees er wel snel bij, want na 27 september komt er een einde aan het feestje. Wil je het nieuwe evenement spelen op een ander platform dan de PlayStation of de pc? Dan moet je nog even geduld hebben. Fall Guys is namelijk uitgesteld op de Nintendo Switch en Xbox.

BRON Fall Guys

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?