Trailer: Facebook onthult Oculus Quest 2

Geplaatst:

Gisteren vond niet alleen de PlayStation 5 Showcase plaats, maar ook het Facebook Connect VR Event. Tijdens dit evenement heeft Facebook de Oculus Quest 2 onthuld.

Zo'n twee jaar geleden werd de eerste Oculus Quest onthuld. Deze VR headset was destijds een grote stap vooruit voor VR gaming op de pc, gezien het om een standalone headset gaat. Deze headset kan dus gebruikt worden op eender welke pc, ongeacht de specificaties ervan. Gisteren is dus de opvolger van deze headset geïntroduceerd. De Oculus Quest 2 heeft een langere batterijduur dan zijn voorganger en de bijbehorende controllers hebben een nieuw, verbeterd ontwerp gekregen. De Oculus Quest 2 is straks beschikbaar in een 64GB uitvoering en een 256GB uitvoering.

De Oculus Quest 2 heeft nog geen exacte releasedatum

Bron: Facebook
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord