F1 2021

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juli 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Racing, Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: F1 2021 onthuld door Electronic Arts

Het is binnenkort tijd voor de nieuwste opvolger van de Formule 1-gameserie. F1 2021 is namelijk vandaag bekendgemaakt door Electronic Arts en Codemasters.

Laat de motor maar alvast warmlopen: F1 2021 scheurt namelijk over een paar maanden de (digitale) winkels binnen. Dit hebben uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Codemasters vandaag onthuld middels een aankondigingstrailer. F1 2021 brengt vele nieuwe features met zich mee. Zo is er een nieuwe verhaalmodus waarin spelers starten in de Formule 2 en zich een weg omhoog werken naar de befaamde wereld van de Formule 1. Daarnaast keert Devon Butler weer terug, sinds hij zijn debuut maakte in F1 2019. Een andere nieuwe feature is dat Career nu met twee spelers gespeeld kan worden, zowel coöperatief als competitief. F1 2021 gaat daarbij schaalbare opties voor rijhulpmiddelen, coureursstatistieken en multiplayer bieden. Features uit vorige Formule 1-games zitten ook in F1 2021, zoals My Team, split-screen voor twee spelers, kortere seizoenen, toegankelijkheidsopties en F2.

F1 2021 komt op 16 juli 2021 uit voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?