Evil Dead: The Game

  • Ontwikkelaar BossTeamGames
  • Eerste releasedatum Februari 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Horror
  • Gameliner score -

Trailer: Evil Dead: The Game gameplay trailer vrijgegeven

Ash keert terug in Evil Dead: The Game! De multiplayer horrorgame heeft vandaag de eerste gameplaybeelden mogen tentoonstellen tijdens de Summer Game Fest-show.

In Evil Dead: The Game speel je niet alleen als Ash, maar ook als de diverse personages die voorkomen in het Evil Dead-universum. Bruce Campbell geeft luchtig commentaar over de trailer. Hij spreekt wederom de stem in van Ash Williams. Hij geeft aan dat een speler controle kan overnemen van de vele monsters, om zo de survivors het flink lastig te maken. Je bent dan echter wel een "dick", volgens meneer Campbell. Bekijk hier één van de personages, Evil Dead: The Game introduceert namelijk Pablo uit de Ash vs. Evil Dead tv-serie.

Evil Dead: The Game is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?