Trailer: Europa Universalis IV: Emperor releasedatum onthuld

Geplaatst: 14 mei 2020 14:45

Paradox Interactive maakte de nieuwe dlc Europa Universalis IV: Emperor een tijdje terug al bekend, maar heeft nu ook de officiële releasedatum onthuld. Fans hoeven niet lang meer te wachten voordat ze weer met nieuwe content aan de slag kunnen.

In een korte teaser werd twee maanden terug de nieuwe dlc Emperor aangekondigd door Paradox Interactive. Het thema van de dlc werd hier al duidelijk gemaakt via verschillende afbeeldingen uit de game. De nieuwe trailer gaat hier een stukje uitgebreider op in. Terwijl de trailer begint met een blik op de Franse Revolutie wordt al gauw het Sint-Pietersplein in Rome getoond. De trailer eindigt met een blik op een koninkrijk en een heerser met het embleem van het Heilige Roomse Rijk. De Paus en het Heilige Roomse Rijk spelen dan ook een grote rol in de dlc. Met deze drie grote veranderingen komt ook de macht om het geloof uit te breiden en de reformatie tegen te gaan. Je kunt er ook voor kiezen om de revoluties simpelweg te bestrijden met de guillotine of opstanden uit te lokken. De dlc brengt ook een gratis update naar Europa Universalis.

Europa Universalis IV: Emperor verschijnt op 9 juni 2020 voor de pc en gaat twintig euro kosten.

Bron: Paradox Interactive

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Europa Universalis IV

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

13 augustus 2013

Ontwikkelaar

Paradox Development Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord