Check hier alle E3 2021-content

Escape from Tarkov

  • Ontwikkelaar Battlestate Games
  • Eerste releasedatum 27 juli 2017
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Escape from Tarkov ontvangt nieuwe trailer

Looter shooter Escape from Tarkov heeft een nieuwe trailer mogen ontvangen. De cult classic gaat al wat jaartjes mee, maar is nog altijd razend populair. Hoog tijd voor wat nieuwe locaties dus!

In deze derde trailer zien we hoe spelers zich een baan door Concordia schieten. Deze realistische shooter heeft afgelopen jaar flink wat aandacht genoten nadat de game eigenlijk al een langere periode beschikbaar is. Escape from Tarkov is een realistische shooter met MMO elementen. De spelers worden overvallen door zowel NPC's en echte spelers waarbij loot de nummer één doelstelling is.

Escape from Tarkov is speelbaar op de pc.

BRON Summer Game Fest

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?