Endless Dungeon

  • Ontwikkelaar Amplitude Studios
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Endless Dungeon komt naar PC en consoles

Endless Dungeon werd tijdens de Game Awards 2020 bekendgemaakt, een tactische rogue-lite actie game die zich afspeelt in het Endless universum.

Je gaat aan de slag met het optrommelen van een team met helden, waarmee je een verlaten ruimtestation gaat betreden. De missie is om een kristal te verdedigen tegen golven van monsters. En als je doodgaat, kun je toch nog verder met je missie. De game is ontwikkeld door Amplitude Studios en is een soort vervolg op de populaire game Dungeon of the Endless. Het nieuwe verhaal speelt zich dus nog steeds af in het Endless universum. Je stelt je eigen team samen voor de zelfmoordmissie en je gaat aan de gang. De rogue-lite gameplay maakt de game extra uitdagend. Je weet nooit wat er achter de volgende deur te vinden is.

De releasedatum van Endless Dungeon is nog niet bekend.

BRON The Game Awards

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?