Trailer en characterlijst Mario Super Sluggers belooft veel goeds

Dat Mario overal en nergens is weet iedereen. Amper is hij klaar met de Olympische Spelen of hij racet met zijn kart alweer naar het speelveld voor een potje honkbal met zijn 41 vrienden.

Een klein voorproefje van dit honkbalavontuur toont ons, naast de besturing door middel van de WiiMote, ook de vele extra's van dit spel. Zo zijn het aantal characters van 32 uit het vorige deel uitgebreid naar een totaal van 42.

De characters die mee komen uit het vorige deel zijn: Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Peach, Daisy, Bowser, Bowser Jr., Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong, Yoshi, Birdo, Toad, Toadette, Toadsworth, Baby Mario, Baby Luigi, Goomba, Para Goomba, Koopa Troopa, Para Troopa, Shy Guy, King Boo, Boo, Monty Mole, Petey Pirahna, Dry Bones, Hammer Bro, Pianta, Noki en Kamek.

Deze lijst wordt aangevuld met: Mii, Wiggler, Tiny Kong, Funky Kong, King K. Rool, Kremling, Blooper, Baby Peach, Baby Daisy en Baby DK.

Mario Super Sluggers zal deze maand in Japan uitkomen. Of het spel ook naar Europa zal worden verscheept is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?