Elite Dangerous
  • ONTWIKKELAAR Frontier Developments
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 december 2014
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Simulatie, Open-World
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Elite Dangerous: Odyssey aangekondigd

De nieuwste uitbreiding voor Elite Dangerous is aangekondigd genaamd Odyssey. Deze nieuwe uitbreiding gaat voor wat nieuwe wendingen zorgen.

Normaal gesproken bestudeer je de ruimte vanuit het comfort in je ruimteschip, als we het hebben over Elite Dangerous tenminste. De nieuwste uitbreiding gaat echter nieuwe stappen maken. Of nog accurater gezegd, de speler gaat zijn eerste stappen maken buiten zijn schip. Je gaat nieuwe planeten verkennen en de pionier van de eeuw spelen. Allerlei nieuwe functies komen naar de game, zoals First Person combat, social hubs en nieuwe contracten van NPC's.

Elite Dangerous: Odyssey is beschikbaar in vroeg 2021 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Frontier Developments

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?