Check hier alle PlayStation State of Play content

ELEX II

  • Ontwikkelaar Piranha Bytes
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, RPG, Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: ELEX II ontvangt story-trailer

Natuurlijk kon ELEX II niet ontbreken tijdens de show van THQ Nordic. De nieuwe trailer toont ons meer van het verhaal van de actie/RPG.

Een vijandelijke factie genaamd de Aware komt eraan en ze zijn een enorm gevaar voor de mensheid. Onze protagonist Jax probeert meerdere mensen te waarschuwen, maar iedereen lijkt zich met andere dingen bezig te willen houden. We zien in de trailer dat Jax en Caja nu een koppeltje zijn, wat natuurlijk ook voor de nodige drama zorgt. De gehele stijl van het dialoog en de voice-acting geven ELEX II een beetje een B-movie vibe. Iets wat natuurlijk heel vermakelijk kan zijn, mits het goed uitgevoerd wordt. Bekijk hier de eerste trailer van ELEX II.

ELEX II is in ontwikkeling voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON THQ Nordic

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?