Trailer: ELEX II ontvangt story-trailer

Geplaatst:

Natuurlijk kon ELEX II niet ontbreken tijdens de show van THQ Nordic. De nieuwe trailer toont ons meer van het verhaal van de actie/RPG.

Een vijandelijke factie genaamd de Aware komt eraan en ze zijn een enorm gevaar voor de mensheid. Onze protagonist Jax probeert meerdere mensen te waarschuwen, maar iedereen lijkt zich met andere dingen bezig te willen houden. We zien in de trailer dat Jax en Caja nu een koppeltje zijn, wat natuurlijk ook voor de nodige drama zorgt. De gehele stijl van het dialoog en de voice-acting geven ELEX II een beetje een B-movie vibe. Iets wat natuurlijk heel vermakelijk kan zijn, mits het goed uitgevoerd wordt. Bekijk hier de eerste trailer van ELEX II.

ELEX II is in ontwikkeling voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ELEX II

Series

ELEX

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 maart 2022

Ontwikkelaar

Piranha Bytes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord