ELEX II

  • Ontwikkelaar Piranha Bytes
  • Eerste releasedatum Onbekend
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre RPG, Open-World
  • Gameliner score -

Trailer: ELEX 2 aangekondigd middels trailer

Er is een vervolg op ELEX aangekondigd. Het nieuwste deel, dat ELEX II gaat heten, speelt zich enkele jaren nadat Jax de Hybrid heeft verslagen af.

Bijna zes jaar na de aankondiging van ELEX en tussen de E3 2021-aankondigingen door is hij daar dan: het vervolg op de open wereld-RPG van ontwikkelaar Piranha Bytes. In ELEX II zet het verhaal zich voort. Er is een nieuwe bedreiging in Magalan die Jax op een kersvers avontuur stuurt. Gedurende het avontuur kun je de gigantische omgevingen in de game verkennen met de vrijheid van een jetpack. De NPC's die je onderweg tegenkomt moeten de wereld nog een stuk levendiger maken. Volgens THQ Nordic onthouden de personages de keuzes die je hebt gemaakt. Vervolgens reageren ze op een toepasselijke manier. Je kunt ze zelfs vermoorden als je wilt, wat vervolgens weer een effect heeft op het verhaal. Maar wie zou nou zoiets wreeds doen?

Er is nog geen exacte releasedatum voor ELEX II aangekondigd, maar THQ Nordic heeft de game als 'coming soon' bestempeld. Het duurt waarschijnlijk dus niet extreem lang voordat we aan de slag kunnen met ELEX II op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One.

BRON THQ Nordic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?