Trailer: Elder Scrolls Online krijgt nieuwe uitbreiding

Geplaatst: 11 december 2020 03:10
Aangepast: 11 december 2020 03:11

The Elder Scrolls Online krijgt een nieuwe uitbreiding, genaamd Gates of Oblivion. De nieuwe uitbreiding werd tijdens de Game Awards 2020 bekendgemaakt met een trailer.

De trailer laat nog niet veel zien van de uitbreiding, behalve een vreemd, lichtgevend boek en een hoop grotten die er niet uitnodigend uitzien. Het is natuurlijk ook nog maar een teaser. Wat wel duidelijk wordt, is dat The Elder Scrolls Online er een demonische uitbreiding bij krijgt. De trailer bestaat vooral uit visioenen van de poort naar de hel en de gevaren die daar op de loer liggen. En de demonen zijn uiteraard geen lieverdjes.

The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion komt uit in 2021.

Bron: The Game Awards

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Elder Scrolls Online: Gates of Oblivion

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 juni 2021

Ontwikkelaar

ZeniMax Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord