eFootball PES 2020
  • ONTWIKKELAAR Konami
  • RELEASEDATUM 10 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Sport
  • GAMELINER SCORE

Trailer: eFootball PES 2020 aangekondigd door Konami

Konami heeft het nieuwste deel in Pro Evolutuion Socces-serie aangekondigd. De game krijgt een aantal grote veranderingen met zich mee, waaronder de naam dat nu eFootball PES 2020 wordt.

Net als voorgaande jaren ligt de grootse verandering in de gameplay, die nog realistischer en soepeler wordt. Zo zijn er verle nieuwe animaties en skilss toegevoegd, en denken teamgenoten nog meer met je mee. De grootste verandering komt echter in de vorm van de Master League. Deze wordt volledig geremastered voor een betere ervaring en daarnaast komen legendarische trainers, zoals Cruijf en Maradonna, naar de modus.

eFootball PES 2020 verschijnt op 10 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Konami

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?