Star Wars Jedi: Fallen Order
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Eerste trailer voor Star Wars Jedi: Fallen Order onthuld

Vandaag is tijdens het Star Wars Celebration evenement in Chicago de eerste officiële trailer van Star Wars Jedi: Fallen Order onthuld. Ook is de releasedatum van de game nu bekendgemaakt.

In de game kruip je in de huid van Cal Kestis, een op de vlucht geslagen Padawan en een van de laatste overlevende leden van de Jedi-orde. Order 66 heeft huisgehouden en op jouw schouders rust de grote verantwoordelijkheid om het Jedi imperium weer op te bouwen. Om dit te kunnen doen moet je natuurlijk uit handen zien te blijven van the Empire. De trailer focust zich vooral op het verhaal van de game en toont twee personages. Een is de droid BD-1, die in de game jouw beste maatje is en de ander is de mysterieuze Cere.

Star Wars Jedi: Fallen Order komt uit op 15 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?