Trailer: Eerste trailer Sonic at the Olympic Games 2020 onthuld

Geplaatst: 12 september 2019 22:35
Aangepast: 13 september 2019 21:30

Sega heeft vandaag een trailer van Sonic at the Olympic Games 2020 voor op de smartphone onthuld. De Japanse spelmaker publiceerde deze trailer op haar officiële YouTube-kanaal

Sonic heeft het er maar druk mee. Eerder dit jaar werd Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 al onthuld voor de Nintendo Switch, maar nu krijgt Sonic zijn eigen Olympische game voor de smartphone. Omdat de Olympische spelen zich afspeelt in Tokyo, is ook Sonic aanwezig met wat bekende personages die je wellicht nog kent van de serie. In de trailer is te zien aan welke activiteiten Sonic en zijn vrienden gaan deelnemen. Daarnaast vangen we een glimp op van de wereldwijde ranglijst waar je kan concurreren met andere spelers. Bezoekers van de Tokyo Game Show hebben al de mogelijkheid om bepaalde activiteiten uit de game uit te proberen.

Sonic at the Olympic Games 2020 verschijnt voor Android en iOS apparaten in het voorjaar van 2020. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic at the Olympic Games 2020

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

-

Platforms

Mobile

Releasewindow

2020

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord