Harry Potter: Wizards Unite
  • ONTWIKKELAAR Niantic Labs
  • EERSTE RELEASEDATUM 2018
  • PLATFORMEN Android
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Eerste teaser trailer Harry Potter: Wizards Unite onthuld

Niantic en WB Games hebben onlangs de eerste teaser trailer voor Harry Potter: Wizards Unite onthuld. Deze nieuwe AR-game kunnen we volgend jaar verwachten.

Harry Potter: Wizards Unite is een augmented reality mobiele game waarmee spelers de Wizarding World naar de echte wereld kunnen brengen. In deze trailer kunnen we dan ook zien hoe een meisje met de Immobulus-spreuk de Gouden Snaai tot stilstand brengt. Vervolgens laat zij een poster op de muur verschijnen waarop staat dat de Wizarding World blootgesteld dreigt te worden aan de dreuzels.

Harry Potter: Wizards Unite komt in 2019 naar iOS en Android.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?