Trailer: Eerste in-game event Animal Crossing: New Horizons aangekondigd

Geplaatst: 26 maart 2020 23:07
Aangepast: 26 maart 2020 23:09

Ook de nieuwste Animal Crossing-game kwam aan bod tijdens de Nintendo Direct. Hierin werd namelijk het eerste in-game event van Animal Crossing: New Horizons aangekondigd.

Animal Crossing: New Horizons is nog maar net uit, maar is nu al ontzettend populair. Het is zelfs zo populair, dat Animal Crossing de bestverkochte Switch-game is tot nu toe. Tijdens de Nintendo Direct Mini van vandaag werd er uiteraard ook nieuws over Animal Crossing naar buiten gebracht. Zo werd namelijk het eerste in-game event voor de game onthuld. Het eerste event heet het Bunny Day Event en begint op 1 april. Het heeft alles te maken met Pasen. Zo kun je samen met je Villagers Pasen vieren door eieren te gaan zoeken en zijn er allerlei verschillende voorwerpen voor op je eiland te maken die geïnspireerd zijn op paaseieren. Later in april staat er nog een andere gratis update voor de game gepland, die onder andere een Earth Day Event toevoegt.

Animal Crossing: New Horizons is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Het Bunny Day Event is vanaf 1 april tot en met 12 april beschikbaar middels een gratis update.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Animal Crossing: New Horizons

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 maart 2020

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord