Animal Crossing: New Horizons
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2020
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Simulatie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Eerste in-game event Animal Crossing: New Horizons aangekondigd

Ook de nieuwste Animal Crossing-game kwam aan bod tijdens de Nintendo Direct. Hierin werd namelijk het eerste in-game event van Animal Crossing: New Horizons aangekondigd.

Animal Crossing: New Horizons is nog maar net uit, maar is nu al ontzettend populair. Het is zelfs zo populair, dat Animal Crossing de bestverkochte Switch-game is tot nu toe. Tijdens de Nintendo Direct Mini van vandaag werd er uiteraard ook nieuws over Animal Crossing naar buiten gebracht. Zo werd namelijk het eerste in-game event voor de game onthuld. Het eerste event heet het Bunny Day Event en begint op 1 april. Het heeft alles te maken met Pasen. Zo kun je samen met je Villagers Pasen vieren door eieren te gaan zoeken en zijn er allerlei verschillende voorwerpen voor op je eiland te maken die geïnspireerd zijn op paaseieren. Later in april staat er nog een andere gratis update voor de game gepland, die onder andere een Earth Day Event toevoegt.

Animal Crossing: New Horizons is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Het Bunny Day Event is vanaf 1 april tot en met 12 april beschikbaar middels een gratis update.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?