Trailer: Eerste gameplaytrailer van FIFA 22 onthuld

Geplaatst:

Het is zover. In een nieuwe gameplaytrailer van FIFA 22 zijn een hoop nieuwe beelden van de opkomende voetbalgame te zien.

Er lijkt eindelijk wat meer nieuws naar buiten te komen over FIFA 22. Tot voor kort was er namelijk nog vrij weinig bekend over de 2022-uitvoering van de bekende EA-voetbalgame. Vorige week zagen we de eerste echte gameplaybeelden van FIFA 22 in een trailer van dertig minuten. Het merendeel van die trailer bestond echter uit de ontwikkelaars die praatten over de nieuwe HyperMotion-technologie. Ook in deze nieuwe trailer staat deze technologie centraal, maar ditmaal is er wat meer gameplay te bespeuren. Het gaat om de allergrootste animatieverversing in de historie van FIFA. Daardoor kun je nog levendigere gameplay verwachten op de next-gen-consoles.

De aftrap van FIFA 22 vindt op 1 oktober plaats op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, en pc. De Nintendo Switch ontvangt die dag alleen de Legacy Edition van de game. Let wel op: de gratis next-gen-upgrade van FIFA 22 is niet standaard.

Bron: EA SPORTS
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 22

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

1 oktober 2021

Ontwikkelaar

EA Sports

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord