Check hier alle X019 Londen-content
RAN: Lost Islands
  • ONTWIKKELAAR Jolly Roger Game Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM Q4 2019
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie, MMO
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Eerste gameplaybeelden RAN: Lost Islands vrijgegeven

Zodiac Interactive heeft via een persbericht de game RAN: Lost Islands aangekondigd. Met de aankondiging werden ook de eerste gameplaybeelden vrijgegeven.

RAN: Lost Islands is een Battle Royale-game die zich afspeelt in de zestiende eeuw. Honderd spelers worden op de map geplaatst die elkaar met verschillende wapens moeten bevechten. Er zijn meerdere fracties en de gevechten vinden plaats op het land, de zee en in de lucht. De trailer die is vrijgegeven geeft een beeld van de fracties en gevechtslocaties. Zo wordt er heftig gevochten op een schip en vinden gevechten ook onderwater plaats.

RAN: Lost Islands komt aan het einde van 2019 als Early Access naar Steam. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt.

BRON Zodiac Interactive

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?