Trailer: Eerste gameplaybeelden John Wick Hex onthuld

Geplaatst: 8 mei 2019 20:20
Aangepast: 8 mei 2019 20:21

De eerste gameplaybeelden van de game John Wick Hex zijn onthuld. In een minuut durende aankondigingstrailer is te zien hoe de avonturen van John Wick in een cartoonesk jasje zijn gestoken.

John Wick Hex wordt ontwikkeld door Mike Bithell. Hij was eerder verantwoordelijk voor games als Volume, Thomas Was Alone en Subsurface Circular. De game is gebaseerd op de John Wick-films, waarin Keanu Reeves de hoofdrol vertolkt. Uitgever Good Shepherd noemt de game een 'choreografisch schaakgevecht'. Je hebt oneindig veel ammo tot je beschikking, maar moet tactisch te werk gaan om je vijanden uit te kunnen schakelen.

Tot op heden is er nog niets bekendgemaakt over de releasedatum voor John Wick Hex, maar wordt ontwikkeld voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot John Wick Hex

Series

-

Uitgever

Good Shepherd Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

8 oktober 2019

Ontwikkelaar

Mike Bithell

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord