Trailer: Eerste gameplaybeelden Immortals Fenyx Rising getoond

Geplaatst:
Aangepast: 10 september 2020 22:01

De Ubisoft Forward presentatie werd geopend met een trailer van Immortals Fenyx Rising en opgevolgd door gameplaybeelden van diezelfde game. Ook werd er meer uitleg gegeven over een aantal aspecten van de game.

Immortals Fenyx Rising speelt zich af rondom de Griekse mythologie. Het land The Gold Isle is verdeeld in verschillende gebieden die ieder worden beheerd door een God. Het is aan jou om deze Goden stuk voor stuk te helpen. Je neemt de rol aan van Fenyx en kunt deze naar eigen wens vormgeven. De gameplay die in de trailer te zien is heeft treffende gelijkenissen met The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Tijdens de ontwikkeling werd er dusdanig veel aangepast aan de game dat Ubisoft heeft besloten de game een andere naam te geven. Volgens de ontwikkelaar is Immortals Fenyx Rising passender dan Gods & Monsters.

Tijdens de presentatie werd ook de eerder gelekte releasedatum van Immortals Fynix Rising bevestigd. De game komt uit op 3 december voor pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Immortals Fenyx Rising

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

3 december 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord