Rune Factory 5
  • ONTWIKKELAAR Marvelous Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 2021
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE JRPG
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Eerste gameplaybeelden getoond van Rune Factory 5

De eerste gameplaybeelden van de RPG en farmingsimulator Rune Factory 5 zijn onthuld. De beelden werden getoond tijdens de Nintendo Direct Mini Partner Showcase.

Rune Factory is een spin-off-franchise van de farmingsimulator Story of Seasons (eerder bekend onder de naam Harvest Moon). Rune Factory 5 werd vorig jaar aangekondigd door Marvelous. Op een korte teaser na was er vrijwel niets bekend over het nieuwste deel in deze franchise. Daar is nu verandering in gekomen met de trailer tijdens de Partner Showcase. In Rune Factory 5 krijgt de speler wederom te maken met geheugenverlies en gaat die in het dorp Rigbarth aan de slag als een ranger. De volledige trailer van de game is hieronder te bekijken.

Rune Factory komt ergens in 2021 uit. Een exacte releasedatum voor de game is nog niet bekend.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?