Endless Dungeon

  • Ontwikkelaar Amplitude Studios
  • Eerste releasedatum 2022
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Eerste gameplaybeelden Endless Dungeon getoond

De eerste gameplaybeelden van Endless Dungeon zijn getoond. Dit gebeurde tijdens de Summer Game Fest Kick-off 2021.

Vorig jaar werd al aangekondigd dat Endless Dungeon in de maak is voor pc en consoles. Vandaag zijn we door Amplitude Studios voorzien van de eerste gameplaybeelden van deze rogue-lite game. Je bent gestrand op een mysterieus ruimtestation. Om je kristallen te kunnen verdedigen moet je een team samenstellen en het opnemen tegen eindeloze hordes aan monsters. Bereid je maar vast voor om de retry-knop in te drukken, want dat je doodgaat is een feit, maar de vraag is hoe vaak.

Naast een gameplaytrailer hebben we ook een release window gekregen van 2022.

BRON Summer Game Fest 2021

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?