Disintegration

  • Ontwikkelaar V1 Interactive
  • Eerste releasedatum 16 juni 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score

Trailer: Eerste gameplaybeelden Disintegration getoond

De co-creator van Halo heeft zijn eigen studio opgericht en Disintegration is het eerste wapenfeit. Vandaag zijn de eerste gameplaybeelden getoond.

V1 Interactive is druk bezig met de ontwikkeling van Disintegration. Afgelopen maand werd onthuld dat de game in ontwikkeling is en vandaag konden we de eerste gameplaybeelden bekijken tijdens de openingsshow op gamescom 2019. Hieronder zie je de eerste beelden van deze veelbelovende sci-fi first person shooter.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar V1 Interactive richt zich op een release in 2020 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?