Check al onze gamescom content hier!
Samurai Shodown
  • ONTWIKKELAAR SNK Playmore
  • RELEASEDATUM 27 juni 2019
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Eerste gameplaybeelden Darli Dagger in Samurai Shodown

Tijdens PAX East werd bekendgemaakt dat Darli Dagger zich bij het roster van Samurai Shodown gaat voegen. Nu zijn de eerste gameplaybeelden online gezet waarin de kunsten van de piraat te zien zijn.

Darli Dagger heeft geen ooglapje of houten been, maar staat zeker haar mannetje als het op vechten aankomt. Deze pittige tante met haar paarse dreads is het eerste nieuwe personage sinds jaren die aan de Samurai Shodown-serie wordt toegevoegd. Met haar gigantische en imponerende zaagblad is ze tot de tanden bewapend en zoals je in de trailer kunt zien, kan ze er ook aardig mee overweg.

Samurai Shodown komt uit in juni voor de Xbox One en PlayStation 4. De Nintendo Switch-versie volgt in het laatste kwartaal.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?