Trailer: Eerste gameplaybeelden Darli Dagger in Samurai Shodown

Geplaatst: 19 april 2019 11:50

Tijdens PAX East werd bekendgemaakt dat Darli Dagger zich bij het roster van Samurai Shodown gaat voegen. Nu zijn de eerste gameplaybeelden online gezet waarin de kunsten van de piraat te zien zijn.

Darli Dagger heeft geen ooglapje of houten been, maar staat zeker haar mannetje als het op vechten aankomt. Deze pittige tante met haar paarse dreads is het eerste nieuwe personage sinds jaren die aan de Samurai Shodown-serie wordt toegevoegd. Met haar gigantische en imponerende zaagblad is ze tot de tanden bewapend en zoals je in de trailer kunt zien, kan ze er ook aardig mee overweg.

Samurai Shodown komt uit in juni voor de Xbox One en PlayStation 4. De Nintendo Switch-versie volgt in het laatste kwartaal.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Samurai Shodown

Series

-

Uitgever

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 juni 2019

Ontwikkelaar

SNK PlayMore

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord