Alien Hominid Invasion
  • ONTWIKKELAAR The Behemoth
  • EERSTE RELEASEDATUM 2020
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Actie, Party
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Eerste gameplaybeelden Alien Hominid Invasion vrijgegeven

De eerste gameplaybeelden van Alien Hominid Invasion zijn vrijgegeven. Na lang wachten maakt de arcade-serie een comeback.

In de trailer zien we pure chaos. Kleine alienwezens met lasers maken het leven vrij zuur voor het menselijke ras. De game wordt ontwikkelt door The Behemoth. Deze uitgever is ook verantwoordelijk voor de oudere Alien Hominid games en de Castle Crashers franchise. De game support lokale en online multiplayer tot en met vier spelers. Vrijheid van beweging is erg belangrijk in de game, net zoals het upgraden van je beste alien maatje. Tot slot zijn er eindbazen in de game aanwezig die je te lijf kan gaan met je blaster.

Alien Hominid Invasion is beschikbaar in 2020 voor de pc, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON The Behemoth

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?