Super Smash Bros. Ultimate
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 december 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Eerste fighter Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 onthuld

De eerste fighter van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 is onthuld. Deze nieuwe vechter komt uit de game Arms.

Begin dit jaar werd de eerste Fighters Pass van Super Smash Bros. Ultimate afgesloten door de toevoeging van Byleth aan Smash. Byleth is het vijfde DLC-personage wat aan de game is toegevoegd. Nintendo had echter aangegeven dat er een tweede Fighters Pass in aantocht is met vijf nieuwe fighters en heeft vandaag tijdens de Nintendo Direct Mini de eerste van deze vijf onthuld. De eerste DLC-vechter van de tweede Fighters Pass is een van de personages uit de Switch-game ARMS. ARMS kent verschillende personages met elk hun eigen speciale vaardigheden, dus het is momenteel nog niet precies bekend hoe deze personages in Smash verwerkt gaan worden.

Super Smash Bros. Ultimate is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De nieuwe DLC-personages uit ARMS worden in juni aan de game toegevoegd.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?