Deltarune

  • Ontwikkelaar Toby Fox
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2018
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Trailer: Eerste episode Deltarune verschijnt deze maand

De eerste episode van Toby Fox' Deltarune verschijnt eind deze maand. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Nintendo Direct van afgelopen nacht.

Deltarune is de nieuwe game van de man achter het succesvolle en hilarische Undertale. Van Deltarune mag worden verwacht dat het minstens zo hilarisch wordt als Undertale, getuige de trailer. Het eerste hoofdstuk van deze nieuwe game is eind deze maand gratis te verkrijgen. In de trailer wordt onthuld dat voor de andere episodes wel betaald moet worden.

De eerste episode van Deltarune is gratis te downloaden op 28 februari.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?