Trailer: Eerste DLC Battlefield V vertraagd

Geplaatst: 4 december 2018 10:35
Aangepast: 5 december 2018 15:18

De eerste DLC voor Battlefield V, Chapter 1: Overture, is vertraagd. Ontwikkelaar DICE meldde middels een tweet dat de update die vandaag uit moest komen, wegens problemen, vertraagd is.

De eerste gratis DLC voor Battlefield V moest eigenlijk vandaag uitkomen, maar volgens ontwikkelaar DICE is deze vertraagd na het ontdekken van een probleem met de DLC. De ontwikkelaar geeft aan de update liever uit te stellen dan hem uit te brengen terwijl er problemen zijn. De nieuwe DLC voegt onder andere een nieuwe singleplayer-missie en een nieuwe map toe. Volgens DICE hoeven fans niet heel lang op de nieuwe DLC te wachten. Ze geven aan spoedig meer nieuws te hebben rondom de DLC. In de tussentijd kun je hieronder alvast de trailer van Battlefield V Chapter 1: Overture bekijken.

Battlefield V Is momenteel verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste gratis DLC, Chapter 1: Overture, verschijnt spoedig.

Bron: DICE Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield V

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

20 november 2018

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord