Call of Duty: Black Ops Cold War
  • ONTWIKKELAAR Treyarch
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Trailer: Eerste blik op Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies

Veel shooter-fans kijken ieder jaar weer uit naar de nieuwe Call of Duty. Een deel daarvan kijkt misschien nog wel meer uit naar de Zombie modus en die van Call of Duty: Black Ops Cold War is nu voor het eerst getoond.

De Zombie-modus is al sinds het werd geïntroduceerd in Call of Duty: World At War een echte guilty pleasure onder veel gamers. De actievolle gamemodus is zo succesvol dat er inmiddels een hele lore achter schuil gaat. Ook Call of Duty: Black Ops Cold War krijgt weer een zombiemodus en vandaag heeft Activision de eerste beelden gedeeld. In de trailer die ruim acht minuten duurt komen we meer te weten over het verhaal, dat zich - hoe kan het ook anders - afspeelt tijdens de Koude Oorlog. De zombiemodus van Black Ops Cold War biedt nieuwe wapens, nieuwe personages en nieuwe manieren om de modus te spelen en zoveel mogelijk zombies nog verder de dood in te jagen.

Call of Duty: Black Ops Cold War staat gepland voor een release op 13 november voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Mocht je echt niet kunnen wachten, dan gaat de bèta van start op 8 oktober voor de PlayStation-gamers en een week later op pc en Xbox One.

BRON Activision

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?