Trailer: Eerste beelden Call of Duty: Modern Warfare multiplayer

Geplaatst:
Aangepast: 11 juli 2019 21:14

Vandaag zijn de eerste beelden van de multiplayer die Call of Duty: Modern Warfare rijk is, onthuld. Op het Twitchkanaal van Syndicate werd er meer dan een uur gespeeld.

Het duurt nog even voordat de game op de markt is, maar de eerste multiplayer potjes van Call of Duty: Modern Warfare zitten er al op. De 2v2 Gunfight modus van de game werd meer dan een uur lang uitvoerig gespeeld op het Twitchkanaal van Syndicate. De onthulling werd in samenwerking met Activision gehouden. Hieronder kun je de livestream op je gemak terugkijken.

Call of Duty: Modern Warfare komt uit op 25 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Anders dan voorgaande delen krijgt de komende Call of Duty-game geen season pass.

Bron: Twitch
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord