Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Eerste beelden Call of Duty: Modern Warfare multiplayer

Vandaag zijn de eerste beelden van de multiplayer die Call of Duty: Modern Warfare rijk is, onthuld. Op het Twitchkanaal van Syndicate werd er meer dan een uur gespeeld.

Het duurt nog even voordat de game op de markt is, maar de eerste multiplayer potjes van Call of Duty: Modern Warfare zitten er al op. De 2v2 Gunfight modus van de game werd meer dan een uur lang uitvoerig gespeeld op het Twitchkanaal van Syndicate. De onthulling werd in samenwerking met Activision gehouden. Hieronder kun je de livestream op je gemak terugkijken.

Call of Duty: Modern Warfare komt uit op 25 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Anders dan voorgaande delen krijgt de komende Call of Duty-game geen season pass.

BRON Twitch

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?