Check al onze gamescom content hier!
Darksiders III
  • ONTWIKKELAAR Gunfire Games
  • RELEASEDATUM 27 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Trailer: Een paard zonder naam in Darksiders III

THQ Nordic heeft een nieuwe trailer van Darksiders III vrijgegeven, die ondersteunt wordt door het nummer “Horse With no Name”. In de trailer zien we meer van Fury en van haar paard, die in de game echter wel een naam heeft: Rampage.

In de Darksiders-games draait het om de vier ruiters van de Apocalyps. Nadat spelers in de eerste twee games al aan de slag konden met de ruiters War en Death is het ditmaal de beurt aan Fury. Deze dame is een magiër die net als haar mede ruiters flink zal moeten hakken om te zorgen voor een balans tussen goed en kwaad. Fury gebruikt hiervoor een zweep, waarmee ze ook bij hooggelegen plekken kan komen. In de trailer is in ieder geval te zien dat ze samen met haar trouwe ros staat te popelen om aan de slag te gaan.

Darksiders III verschijnt 27 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht THQ Nordic

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?