Alex Kidd in Miracle World DX

  • Ontwikkelaar Jankenteam
  • Eerste releasedatum 25 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Trailer: Een klassieker komt terug met Alex Kidd in Miracle World DX

Goed nieuws voor fans van platformers uit de jaren '80! Een klassieker komt terug met Alex Kidd in Miracle World DX.

Tijdens IGN Summer of Gaming hebben we ook de aankondiging van een remake mogen aanschouwen. Tijdens het evenement werd Alex Kidd in Miracle World DX aangekondigd. Dit is een remake van de originele Alex Kidd-game die in 1986 voor het SEGA Master System verscheen. De remake bevat alle content die in het origineel zat en nog veel meer. Zo is de visuele stijl verbeterd en zijn er nieuwe levels toegevoegd. Daarnaast zijn de mechanics opgepoetst en zijn er nieuwe speelmodi toegevoegd. Als je toch heimwee hebt naar het origineel, kun je met de Classic-modus ook de originele versie van Alex Kidd spelen.

Alex Kidd in Miracle World DX verschijnt volgend jaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON IGN Summer of Gaming

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?