Check hier alle PlayStation State of Play content

Eastward

  • Ontwikkelaar Pixpil
  • Eerste releasedatum 16 september 2021
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen, RPG, Indie
  • Gameliner score

Trailer: Eastward heeft een releasedatum ontvangen

Eastward heeft dan eindelijk een releasedatum mogen ontvangen. De nieuwste game van Chucklefish is binnenkort te spelen op de Nintendo Switch.

Eastward is een avontuurrijke RPG met een charmante stijl. De nieuwe trailer toont ons het een en het ander van het verhaal. De wereld van Eastward is langzamerhand uit elkaar aan het vallen. De RPG heeft meer dan dertig uur aan content in petto voor de speler en heeft flink wat dialoog in haar DNA zitten. Eastward is tijdelijk exclusief voor de Nintendo Switch, maar de game is wel tegelijkertijd beschikbaar op de pc. Eastward sloot de Nintendo Indie World Showcase af.

Eastward is beschikbaar vanaf 16 september voor de pc en Nintendo Switch. De andere consoles moeten nog even geduldig wachten.

BRON Nintendo

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?